Дали е навистина кралот на лавовите: Храбар мачор се внесе во ликот на малиот Симба

Дали е навистина кралот на лавовите: Храбар мачор се внесе во ликот на малиот Симба

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Внимателно следејќи го анимираниот филм, толку се исплаши што падна од комодата...

@rayrayweeks

Wait for it...##bubbles ##meow ##catmom ##kitten ##cat ##pawsome ##catsoftiktok ##fluffy ##britishshorthair ##lionking ##imtheworst ## ##icanteven

original sound - Rachel Weeks

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: