Дали ќе биде достојна замена на Меланија? За стилот на Џил Бајден зборува целиот свет, но може ли да ја надмине поранешната прва дама?

Дали ќе биде достојна замена на Меланија? За стилот на Џил Бајден зборува целиот свет, но може ли да ја надмине поранешната прва дама?

Објавена во: Живот // Живот

Џил Бајден изминатиот месец се некако главна тема во сите медиуми...

Сепак, додека нејзината претходничка Меланија Трамо секојдневно ги воодушевува модните експерти со својот непогрешив стил, кога е новата прва дама на САД во прашање, ситуацијата е малку поинаква. Имено, нејзините модни избори неколку пати досега наидуваат на критики, поради што многумина се сомневаат во тоа дека би можела да ја надмине Меланија. Пред неа сигурно е тешка задача, а дали ќе успее да ја засени поранешната прва дама, останува да видиме.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од комбинациите на Џил Бајден:


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: