Дедо гејмер: Има 86 години и ги превртува игрите во буквална смисла на зборот

Дедо гејмер: Има 86 години и ги превртува игрите во буквална смисла на зборот

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Зад себе има над 20 години искуство во играњето на видеоигри. Јанг Бинглининг, 86 - годишниот дедо од провинцијата Сечуан, Кина е еден од најдобрите гејмери во својата земја.

„Имам 86 години. Почнав да играм во 1998 година. Досега имам одиграно над 500 игри на Xbox и 51 на PS4.“ - открива овој дедо.

Во продолжение погледнете го видеото и запознајте го подобро овој дедо гејмер:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: