Дневен хороскоп: Нестабилен период за 2 знака

Дневен хороскоп: Нестабилен период за 2 знака


Стрелец

Во следните неколку дена ќе имате неколку разговори со луѓе од деловното опкружување. Важно е да бидете свртени кон другите и да најдете стабилни врски за соработка со странство.

Јарец

Денес е совршен ден за гледање луѓе со кои не сте биле во контакт долго време. Личност во знакот Овен е голема деловна пречка за вас. Обрнете големо внимание на можните конфликти на љубовен план.

Водолија

Ова е идеален период да се посветите на партнерството и да сфатите колку време е потребно партнерот да дојде до израз. Можни се дополнителни трошоци и тоа ќе ве изнервира уште повеќе. Пазете се од можни проблеми со притисокот.

Риба

Ова е многу нестабилен период за да се посветите на себе и на вашите потреби и желби. До крајот на денот, добри вести од странство за работата што речиси ја кажавте. Љубовната ситуација е многу горлива. Партнерот е многу нервозен.Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: