Еве што треба сите да научиме од кучињата: Направи неред во домот, но исчисти сè

Еве што треба сите да научиме од кучињата: Направи неред во домот, но исчисти сè

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Сибирската хаска покажа завидна вештина за еден домашен миленик. Си го исчисти нередот кој го остави зад себе.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: