ФАКТ НА ДЕНОТ: Колку минути се потребни за да дознаете дали некој ви се допаѓа?

ФАКТ НА ДЕНОТ: Колку минути се потребни за да дознаете дали некој ви се допаѓа?

За да дознаете дали некој ви се допаѓа потребни ви се само 4 минути.Тоа значи дека ако сакате да му се допаднете некому имате 4 минути да се потрудите околу тоа. Се верува дека ова многу повеќе има врска со говорот на телото, тонот на гласот и темпото со кое зборувате, одошто со зборовите кои ги кажувате.

Можеби ќе ве интересира: