Филмови кои излегуваат во 2023 година, а кои едвај ги чекаме: За овие 15 сите си оставаат потсетници

Филмови кои излегуваат во 2023 година, а кои едвај ги чекаме: За овие 15 сите си оставаат потсетници

Објавена во: Stars // Филм

Кои филмови ќе ги гледаме оваа година?

Во текот на годината се прикажуваат голем број филмови, но не вреди сите да се очекуваат со нетрпение. Оваа година некои се истакнаа, затоа што луѓето не престануваат да зборуваат за нив и сега едвај чекаме да ги изгледаме! 

Веќе се најавени некои големи филмски хитови, кои ќе пристигнат во кината или стриминг сервисите во 2023 година. За нив се зборуваше во текот на минатата година, некои беа само најавени и веднаш го привлекоа вниманието на луѓето. Минатата година ни донесе прилично добри филмови, но што нѐ очекува оваа година? Иако сѐ уште не се објавени сите филмови и можеме да се обложиме дека ќе има убави изненадувања, овие 15 сигурно ни пристигнуваат и едвај чекаме да ги изгледаме. Некои луѓе дури си прават и потсетници.

# Shotgun Wedding - 27 јануари


# Magic Mike's Last Dance - 10 февруари


# Your Place or Mine - 10 февруари


# Ant-Man and the Wasp: Quantumania - 17 февруари 


# Scream VI - 10 март


# Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 5 мај


# Fast X - 19 мај


# The Little Mermaid - 26 мај


# Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One - 14 јули


# Barbie - 21 јули 


# The Nun 2 - 8 септември


# Dune: Part Two - 3 ноември


# The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes - 17 ноември


# Wonka - 15 декември


# Aquaman and the Lost Kingdom - 25 декември


фото: Принтскрин / Imdb

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: