Филтер кој ќе ги полуди родителите: Уренебесна реакција на мајка, откако ќерка ѝ го испроба на неа

Филтер кој ќе ги полуди родителите: Уренебесна реакција на мајка, откако ќерка ѝ го испроба на неа

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Одлучила да и покаже на својата мајка нов филтер, а всушност добро ја расположила

Девојче на социјалните мрежи сподели видео од реакцијата на нејзината мајка на филтерот создаден за да ги измами родителите. Имено, за разлика од другите филтри кои го менуваат изгледот на една личност, овој едноставно на екранот прикажува порака која гласи: „Убаво си поминав кога го правевме тоа во креветот на мајка ти“.

Тоа е лажна порака што се појавува кога филтерот е вклучен, а подолу можете да видите зошто овој филтер е одличен за надразнување на родителите.Видео: ViralHog

Можеби ќе ве итересира:

Ученик воодушеви со одговорите од домашната задача: Го насмеа целиот Балкан

Која е девојката која го освои ТикТок? Има 19 години и 59,5 милиони следбеници

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: