(ФОТО) Антониа Гиговска на гости во редакцијата Хаштаг!

(ФОТО) Антониа Гиговска на гости во редакцијата Хаштаг!

Објавена во: Stars // Музика

Денес во редакцијата на Хаштаг на гости ни беше моментално најпопуларната млада пејачка Антониа Гиговска. „Ѕидот на познатите“ ни се збогати со уште еден потпис, а вие ќе бидете збогатени со уште една музичка приказна.

Младата пејачка, ни раскажа за своето искуство во музичкото натпреварување „Ѕвездичките на Пинк“, за деновите од детството, но искрено ни ја раскажа и својата љубовна приказна со Иван. 

Ексклузивното интервју, премиерно на Хаштаг ќе може да го прочитате во текот на следните денови.


И.М.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: