(ФОТО) Ариана Гранде доби нова восочна фигура која ги збуни фановите!

(ФОТО) Ариана Гранде доби нова восочна фигура која ги збуни фановите!

Објавена во: Stars // Музика

Некои се сериозно бесни, на некои им е смешно, а некои пак се навредени. Кој е твојот став за сето ова?

Музејот на восочни фигури „Madame Tussauds“ во Лондов ја претстави најновата скулптура во својата колекцијата. Овој пат тие направија скулптура на пејачката Ариана Гранда и сега фановите им се смеат, бидејќи воопшто не личи на нејзе, пишува BuzzFeed.

Која ја објавија првата фотографија од музејот, фановите веднаш ги преплавија социјалните мрежи и се многу збунети. Не се сигурно дали луѓето од музејот не гледаат дека оваа скулптура е поинаква од вистинската Ариана.

Во продолжение погледнете ги најинтересните твитотви.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: