(ФОТО) Ќе ги обожавате: 12 идеи за летен маникир

(ФОТО) Ќе ги обожавате: 12 идеи за летен маникир

Објавена во: Moj стил, DIY

Секогаш ни се потребни нови идеи за маникир. Кога ни треба промена, ноктите и косата се наши два природни украси што можеме да ги промениме за да ги воздигнеме расположението и самодовербата. Летото е овде, а гел-лаковите се најдобриот и најдолготраен избор. Во фото галеријата можете да добиете инспирација за вашиот следен маникир:

фото:instagram


Објавена во: Moj стил, DIY

Можеби ќе ве интересира: