(ФОТО) Љубовта им цвета: Најозборуваниот пар неразделен!

(ФОТО) Љубовта им цвета: Најозборуваниот пар неразделен!

Објавена во: Stars // Музика

Како што веќе кажавме, откако се обелодени нивната врска, Антониа Гиговска и Иван Јованов повеќе не се кријат и секој слободен момент го користат за да бидат заедно. Иван го скрши и мразот и прв сподели фотка од нив двајца, иако на истото не напиша никакво објаснување.

Но, набрзо по него и Антониа го направи истото. Имено, младата пејачка објави селфи со нејзиниот сакан и покрај истото стави срце. На претходната фотка тие беа облечени во иста боја, но на оваа позираат со иста фаца - „duck face“.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: