(ФОТО) „Моето мало девојче денес беше виножито“: Водителката Милена за маската на својата најмила!

(ФОТО) „Моето мало девојче денес беше виножито“: Водителката Милена за маската на својата најмила!

Објавена во: Мода // Moj стил

На Денот на шегата, Први април, секогаш има највесели фотографии на социјалните мрежи. Сите објавуваат фотографии од своите маски, а родители гордо ги покажуваат маските на своите најмили.

Меѓу листата горди родители се најде и водителката Милена Антовска, која објави фотографии од својата ќеркичка која ја маскирала во ВИНОЖИТО. На една од фотографиите, Милена напиша„Моето мало девојче денес беше виножито“. Како изгледа Лана Марија во одличната маска, погледнете во продолжение!

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: