Фотографија која ја открива вашата реална ментална старост: Колку кучиња гледате?

Фотографија која ја открива вашата реална ментална старост: Колку кучиња гледате?

Објавена во: Совети // Тестови

Добро погледнете ја фотографијата и кучињата на неа - може многу да откријат за вашиот карактер и тоа колку сте навистина ментално стабилни.

Минималниот број на кучиња кои луѓето ги гледаат е четири, додека некои гледаат дури седум - токму тие се многу млади во душата, а нивната ментална старост е од 10 до 20 години.


Еве што кажуваат сите броеви:

# Четири

Менталната старост на личностите кои гледаат четири кучиња е од 20 до 25 години. Овие луѓе се уметници и сакаат да читаат добри книги. Не сакаат преголема бучава, но затоа уживаат во пиењето кафе во кафулиња.

# Пет

Оваа бројка зборува дека мозокот на личностите има помеѓу 25 и 30 години. Луѓето кои гледаат волку кучиња не сакаат комплицирани работи, имаат мал круг на пријатели и не влегуваат често во неволји.

# Шест 

Луѓето кои гледаат шест кучиња имаат ментална старост помеѓу 30 и 40 години. Тие се стабилни и со нозете стојат цврство на земјата, а пријателите често им бараат совет.

# Седум

Оние кои гледаат седум кучиња и понатаму се деца во душата. Нивната ментална старост е помеѓу 10 и 20 години. Ова значи дека се наивни, едноставни и љубезни.


Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: