Ги тестирала своите две кучиња какви „чувари“ се: Резултатот е урнебесен

Ги тестирала своите две кучиња какви „чувари“ се: Резултатот е урнебесен

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Поголемиот број луѓе, особено оние кои имаат двор, кога ќе земат да чуваат куче, сакаат и кучето да им биде чувар.

Но, дека кучињата сега живеат сосема поинакви живот, сведочи и видеото на една жена.

Сопственичката на две хаски, Скај и Купер, објави видео на ТикТок во кое покажава колку нејзините кучиња заслужуваат да ги нарекува кучиња чувари.

Секако, не било потребно многу време за видеото да стане хит.

На видеото може да се види како хаските опуштено одмараат еден до друг и изгледаат како да се во длабок сон и како ништо да не може да ги разбуди.

Сопственичка пуштила звуци од мобилниот телефон, како пукање со пиштол, ѕвонење на аларм и кршење на стакло, но кучињата станале дури кога го слушнале звукот на отварање на храна.

Како изгледало сето тоа, погледнете во продолжение:

@lifewithkleekai

Guardians of the snacks

Mi perro cuando escucha ruidos - Murphy, Kiba y Neko

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: