Го барала кучето со часови: Нема да верувате што направило тоа

Го барала кучето со часови: Нема да верувате што направило тоа

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Додека Мелиса Лундстром поминувала низ својот дом го забележилила едно од своите кучиња како лежи на удобниот тепих, но набрзо сфатила дека не знае каде ѝ е другиот миленик, а кучето сосема случајно се камуфлирало.

Почнала да го довикува Микси, а кога сфатила дека не може никаде да ја пронајде се загрижила.

Мелиса ја пребарала целата куќа горе - долу, прашувајќи се, каде всушност би можела да замине Микси.

Поминала повеќе од еден час во потрага по изгубеното куче.

На крајот се вратила до тепихот, надевајќи се дека нејзиното друго куче некако ќе ја одведе до Микси и всушност да. Кога уплашената сопственичка го погледнала своето второ куче, конечно сфатила дека Микси била таму цело време.

Црното куче едноставно совршено се вклопило со нејзиниот црн тепих.

На Микси очигледно ѝ било толку убаво што одлучила само мирно да лежи, додека нејзината сопственичка трчала барајќи ја.

На Мелиса конечно ѝ олеснало, вистина, секако била малку изнервирала кога открила каде се крие нејзиното безгрижно куче.

А, Микси и нејзиниот брат воопшто не биле возбудени. Што се однесува до нив, Микси никогаш не се изгубила. Била таму цело време, а двајцата биле премногу мрзеливи за да го кажат тоа не некој.

@melissa.lundstrom

Crusty dog..”Mixie”

original sound - Cheermom_9706

@melissa.lundstrom

Mixie “crusty” super spy!

International Super Spy - Dylan

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: