Го очекува своето трето дете, но како изгледал Џон Леџенд како мал?

Го очекува своето трето дете, но како изгледал Џон Леџенд како мал?

Објавена во: Stars // Музика

Во последното музичко видео за песната „Wild“, Џон Леџенд, заедно со неговата сопруга Криси Тејген открија дека наскоро ќе станат родители.


Во брак се од 2013, а нивното четворочлено семејство наскоро ќе биде побогато за уште еден член, но дали знаевте како изгледал познатиот пејач како дете?

Она што е интересно е дека обликот на очите му останал ист и дека навистина многу потсетува на она како изгледа сега:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: