Го собориле на под и му покажале како се сака: Љубовта на момчето и неговите кучиња е доказ за вистинска среќа (ВИДЕО)

Го собориле на под и му покажале како се сака: Љубовта на момчето и неговите кучиња е доказ за вистинска среќа (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Женката англиски булдог и нејзините кученца скокнале врз сопственикот, почнале да го бакнуваат и да се галат...

Кога куќите се радуваат, тоа го прават искрено без никакви очекувања.

Ако имаш куче, тогаш сигурно знаеш колку се радува кога ќе те види. И секој пат изгледа среќно како да не те видел неколку години, а не неколку часа.

И милениците од ова видео се такви.

Женката англиски булдог и нејзините кученца скокнале врз сопственикот, почнале да го бакнуваат и да се галат.

Дури успеваат да го соборат на под, додека тој гласно се смее.


фото: Принтскрин

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: