Голема Интернет дебата: Која боја се патиките од фотката која ја објави Били Ајлиш?

Голема Интернет дебата: Која боја се патиките од фотката која ја објави Били Ајлиш?

Објавена во: Stars // Музика

Секој гледа поинаку...

Историјата се повторува уште еднаш. На Интернетот пред некое време тотално ги збуни фотографијата со фустанот која се прошири и на која секој гледаше друга боја. Сега истото се случува со патиките на Били Ајлиш.

Имено, Били Ајлиш направ нов хаос. На своето Инста стори сподели фотографија со своите стари „Најк“ патики, бидејќи ни таа, а очигледно ни Интернетот, не можат да сфатат што се случува и која боја се. Патиките за кои се зборува се „Niki Air Uptempo“. Били беше уверена дека бојата им е минт, а потоа откри дека неколку луѓе од нејзиниот живот ѝ кажале дека мислат дека носи розово - бели патики кога ги видела на фотографиите. Ги стави на стори и го збуни интернетот. Некои почнаа да пишуваат дека секогаш кога ќе го видат сторите, гледаат друга боја на патиките, а некои се уверени дека се розово - бели, а некои дека се минт - бели. И кој е сега во право?

Факт е дека според Били, сопственичката на патиките и „Најк“, производителот, искомбинирани се белата боја и минт.

А потоа, во приказната се приклучи и мајката на Били која кажа дека таа гледа комбинација на минт и светло розова. Расправата се уште не е завршена, а луѓето на Твитер се апсолутно збунети.
Која боја ја гледаш ти?


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: