Хит на социјалните мрежи: Несмасна мачка скршила 18 јајца со едно движење

Хит на социјалните мрежи: Несмасна мачка скршила 18 јајца со едно движење

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Видеото од една несмасна мачка е хит на Интернет...

Оваа мачка опуштено си лежи на пултот на продавницата покрај картонот во кој имало 18 јајца. Иако првенствено изгледа дека ова ќе биде едно мирно видео, за неколку моменти мачката несмасно се поместила и го турнала картонот на под и ги скршила сите 18 јајца.

Познато е дека мачките уживаат во фрлање работи на под, но изгледа дека сепак не било намерно.

Видеото кое насмеа многу корисници на социјалните мрежи, сигурно го нема насмеано и сопственикот кој морал да го исчисти нередот.

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@lconsentida/video/6965699336000834821" data-video-id="6965699336000834821" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@lconsentida" href="https://www.tiktok.com/@lconsentida">@lconsentida</a> <p><a title="viral" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/viral">#viral</a> <a title="virallll" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/virallll">#virallll</a> <a title="gatoschistosos" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/gatoschistosos">#gatoschistosos</a></p> <a target="_blank" title=" Oh No - Kreepa" href="https://www.tiktok.com/music/Oh-No-6586947002464996102"> Oh No - Kreepa</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: