Хит видео: Ова е најнеобичниот начин за на кучето да му ги исечете ноктите

Хит видео: Ова е најнеобичниот начин за на кучето да му ги исечете ноктите

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Каналот „ViralHog“ на Јутјуб објави урнебесно видео. Имено, брачна двојка објаснува дека никако не успевала да го натера своето куче да биде мирно додека му ги сечат ноктите, додека не пронашле еден неверојатен начин.

Сопругот се сетил на една необична идеја - исекол четири дупки на стара торба и во неа го ставил кучето, така што нозете му поминувале низ дупките и само тие биле надвор.

Потоа, торбата ја закачил торбата надвор за да може кучето да се опушти и да биде мирно за време на сечењето на ноктите.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: