Хит видео: Златен ретривер и германски овчар се караат поради кревет

Хит видео: Златен ретривер и германски овчар се караат поради кревет

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Сопствениците на златниот ретривер Бајли и германскиот овчар Роки ја снимиле нивната кавга поради кревет.

Бајли влегол во просторијата и на својот кревет го забележал Роки. Веднаш го турнал, но Роки не сакал да се предаде без борба. Секој влечел на својата страна неколку минути, а сопствениците, смеејќи се ја снимиле оваа урнебесна кавга.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: