И на него му е топло: Куче научило како да влезе во базен и да се разлади

И на него му е топло: Куче научило како да влезе во базен и да се разлади

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Едно куче сфатило дека пливањето во освежувачка вода е најдобриот спас од топлината. Поради тоа одлучил да го искористи баезенот во двојот на својот дом.

„Кучето научи само да влегува во базен“ - пишува во опусот на симпатичното видео објавено на „Редит“.

Камерата забележала како кучето внимателно се качува по скалите, а потоа скокнува во базенот и ужива додека плива.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: