И тие доживеаја трансформации: Погледнете колку Симпсонови се променети од првата епизода до денес

И тие доживеаја трансформации: Погледнете колку Симпсонови се променети од првата епизода до денес

Објавена во: Stars // Филм

Хомер, Марџ, Барт, Лиза и Меги поминаа низ некои драматични промени за време на 32 - те сезони од серијата...

Кога гледаме некоја серија која трае со години, не можеме, а да не забележиме дека актерите се менуваат. Сепак, со анимираните серии работите се малку поинакви. Серијата Симпсонови се емитува повеќе од 30 години, а последните 20 ликови, речиси едвај се променети.

Но, тоа не значи дека не се. Хомер, Марџ, Барт, Лиза и Меги поминаа низ некои драматични промени од премиерата на првата епизода до денес.

Аниматорите постојано бараа најдобар начин да ги покажат што е можно подобро, а во видеото во продолжение можете да видите како се развиваа ликовите со текот на годините.


Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: