Идентичноста одлучил да ја насочи кон шега: Младиот Хрват за сличностa со претседателот Вучиќ

Идентичноста одлучил да ја насочи кон шега: Младиот Хрват за сличностa со претседателот Вучиќ

Објавена во: Мода // Moj стил

Младиот Борна од Хрватска стана ѕвезда на социјалните мрежи по неверојатната сличност со претседателот на Србија, Александар Вучуќ...

Откако започна да објавува фотографии на социјалните мрежи, бројот на следбеници значително почна да му се зголемува. Секој сака да го види момчето кое личи на претседателот на соседна Србија.


„Ме споредуваат со него, откако се поправив 10 килограми, значи од пред околу 5 години“ - вледи младиот Борна за „Телеграф“, а потоа додаде:

„Или ќе се шегуваш и се ќе насочиш на шега или ќе се лутиш на секој, а тоа ми нема смисла. Значи, додека луѓето се однесуваат нормално околу ова, јас немам никаков проблем со тоа“.

Инаку Борна, за само една ноќ доби дури 15.000 следбеници на Инстаграм.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: