Има трик: Како брзо и безболно да ги отстраните вештачките нокти дома?

Има трик: Како брзо и безболно да ги отстраните вештачките нокти дома?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Со вода и неколку капки масло од арган, сите ваши маки ќе станат минато...

@bysugarclaws

Soooo i may be changing nails everyday now ##lifehacks ##nailhacks ##fypppppp

original sound - Haley Lane

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: