Инспирација за твојот следен маникир: 4 дизајни кои моментално се најбарани

Инспирација за твојот следен маникир: 4 дизајни кои моментално се најбарани

Објавена во: Мода // In and Out

Некои изгледаат навистина есенски...

Без разлика дали одите некаде да ги средувате вашите нокти или сами си ги средувате и лакирате дома, повеќето од овие дизајни кои во моментов се популарни не се тешки за рекреација, само еден би можел да ви донесе проблеми во однос на сложеноста - но многу е убав!

Вие дури и не мора да одите во некој салон за маникир за да имате нокти што изгледаат кул и како да се направени од професионалци. Повеќето од нив лесно ќе ги направите дома со лаковите за нокти што веќе ги имате, и ако одите некаде да се средите, особено може да се расфрлате со идеи. Затоа што на крајот на краиштата, девојките што работат во салони ги прават работите многу подобро. Во секој случај, ова се 4 дизајни кои се особено популарни сега, и секој од нив лесно можете да го прилагодите на вашиот стил за да изгледа уште подобро!

# Мермерни нокти

# Геометриски дизајн

# Инспирирани од 70 - тите

# Како кафеава бојаОбјавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: