Инспирација за зимски и божиќен маникир: 10 идеи кои се идеални за овој период од годината

Инспирација за зимски и божиќен маникир: 10 идеи кои се идеални за овој период од годината

Објавена во: Мода // In and Out

Кој маникир ќе го одбереш за твоите нокти?

Конечно дојде времето кога можеме на ноктите да почнеме да ставаме зимски и божиќни мотиви. Сега само е проблем за тоа какви нокти да направиме, која боја, кој мотив, дали да ставиме светки или не...

Постојат неколку идеи, а оние кои сакаат да имаат природни, треба полека да почнат да размислуваат за тоа каков маникир ќе направат оваа година. Кои дезени ќе бидат најпопуларни оваа година и кои бои ќе бидат најпопуларни?

Пинтерест знае! Таму масовно се бараат идеи, а овие се оние кои во последно време се најбарани. Без разлика дали ги направи сама или одиш во козметички салон, некои од овие идеи и тебе ќе ти послужат како инспирација.

Во продолжение погледни кои 10 маникири ќе бидат најпопуларни оваа зима:

# Темнозелени нокти

# Ѕвездички

# Црвен француски маникир

# Кафени нијанси

# Златни листови

# Светки како детаљ

# Металик златни нокти

# Зелени „grinch“ нокти

# Темносина боја

# „Girly“ снежно издание

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: