Како ќе изгледа враќањето на училиште во Македонија? УНИЦЕФ со силна порака

Како ќе изгледа враќањето на училиште во Македонија? УНИЦЕФ со силна порака

Објавена во: Совети // School zone

Од УНИЦЕФ Македонија направија фантастично видео во кое се објаснуваат многу нешта поврзани за коронавирусот и одењето на училиште. 

Вреди да се погледа:


Објавена во: Совети // School zone

Можеби ќе ве интересира: