Како звучи кога Lizzo ќе влезе во кожата на Хари Стајлс?

Како звучи кога Lizzo ќе влезе во кожата на Хари Стајлс?

Објавена во: Stars // Музика

The BBC Radio 1 Live Lounge секогаш не чести со неверојатни обработки на омилените песни, кои ги прават големите ѕвезди. Овој пат, редот и дојде на Lizzo, која се одлучи да ја отпее песната на Хари Стајлс, „Adore You“.

Како звучи кога таа ќе влезе во кожата на Хари, слушнете во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: