Карантински фитнес: Согорете ги маснотиите од долниот дел на стомакот

Карантински фитнес: Согорете ги маснотиите од долниот дел на стомакот

На голем број девојки, најголем проблем им е кога ќе им се наложат маснотии, особено во пределот на стомакот, поточно т.н. „долен дел на стомакот“.

Ова не е само естетски, туку и здравствен проблем. Меѓутоа, во време на пандемијата, органичени сме и не можеме толку да се движиме, а седењето и мирувањето со денови (како и внесувањето на благо и грицки) влијае на наложувањето на маснотиите.

Сепак и за ова постои решение. Покрај тоа што сме во карантин, можеме да ги согориме маснотиите. На Јутјуб постојат безброј туторијали на ова тема, а ние во продолжение ти го пренесуваме еден од најдобрите.


Можеби ќе ве интересира: