Кавга на кучиња, која е хит на ТикТок: Кога ќе слушнете зошто ќе плачете од смеење?

Кавга на кучиња, која е хит на ТикТок: Кога ќе слушнете зошто ќе плачете од смеење?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Во моментите кога им е здодевно, животните како и луѓето често со кавга ја разбиваат монотонијата. Две кучиња овој пат решија да го проверат своето трпение. Се фатиле за иста работа, а потоа работите тргнала во сосема друг правец. Од нивната „кавга“ многумина се расплакаа, но од смеење...

Многумина би помислиле дека причината за кавгата е некој вкусен бисквит, храна или играчка, но во нивниот случај не било ништо од тоа.

Причината за кавгата била една ролна тоалетна хартија.

Видеото се појави на социјалната мрежа ТикТок, каде многумина ја коментираа убавината на кучињата, но има и многу други коментари. Некои веднаш напишаа дека сакаат да го видат продолжението, бидејќи ги интересира кој победил на крајот.

@livebreathedogs

It went on for about 7 minutes  ##dogsfight ##dogarguments ##stupidarguments ##comeatmebruh ##dogsofttiktok ##goldenretriever ##rescuedog ##3SecondGames

original sound - livebreathedogs

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: