Ким Кардашијан на фотографиите кои ги објавува vs. на фотографиите што некој друг ги објавува - НЕ Е ИСТА (ФОТО)

Ким Кардашијан на фотографиите кои ги објавува vs. на фотографиите што некој друг ги објавува - НЕ Е ИСТА (ФОТО)

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Слични, а сепак различни

Ким ги уредува фотографиите, тоа го знаат дури и врапчињата на гранката. Овие фотографии покажуваат колку навистина се средени. Кога беше на еден настан, таа самата објави фотографии од таму, а подоцна ги објави и инфлуенсерката со кој Ким се фотографираше.

Во коментарите под објавата на инфлуенсерката Леони Хана, луѓето се шегуваат дека Ким Кардашијан дефинитивно никогаш повеќе нема да сака да се слика со неа. Зошто? Затоа што не ги обработила фотографиите и покажала како всушност изгледа Ким Кардашијан! Знаеме дека Ким уредува фотографии и „поправа“ многу работи на нив, но никој не беше свесен колку сè додека не ги видовме овие фотографии.


Разликата се гледаат и на фотографиите направени од папараците, каде добро ја доловуваат, затоа што не ги обработуваат фотографиите. Ким минатиот месец беше на настанот на Долче и Габана и секако објави фотографии. Таа беше облечена во фустан со врвка со змиски дезен и изгледаше предобро.

Ким често објавува фотографии имајќи предвид дека на сите секогаш изгледа исто. Поконкретно, нејзиното лице. Ќе помислите дека навистина изгледа младо и воопшто не како да има 42 години. Ако сте заборавиле, Ким не е толку млада и веќе има над четириесет. И тоа почнува да се покажува на нејзиното лице. Но не на нејзините фотографии. На нив секогаш изгледа како да има 20 години.


На настанот Долче и Габана, на кој присуствуваше и од кој објави фотографии, беше присутна и светски познатата инфлуенсерка Леони Хана, која успеа да ја долови фотографијата на Ким. Фановите веднаш забележаа колку поинаку изгледа Ким, а особено нејзиното лице.


Годините ѝ се познаваат. И тоа никому не му пречи! Луѓето ѝ пишуваат дека и така изгледа исто толку добро и дека нема потреба толку да ги „пегла“ фотографиите. Во ред е да ги оставиме годините да се покажат и таа веројатно не би ги изгубила обожавателите поради тоа. 


Извор: teen385.dnevnik.hr

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: