Ќе бидат најпопуларни во 2021 година: Бои на коса кои ќе ги гледаме насекаде околу нас

Ќе бидат најпопуларни во 2021 година: Бои на коса кои ќе ги гледаме насекаде околу нас

Објавена во: Мода // In and Out

Секоја година се менуваат трендовите, како оние за убавина, така и модните, но и сите останати. Исто така секоја година во тренд се други бои на коса, а за оваа 2021 година, тоа ќе бидат овие 10, секако доколку ги прашате експертите. Девојките кои често ја менуваат бојата на косата особено ќе бидат заинтригирани.

# Сјајна црна коса

# Разни нијанси на кафена

# Baby pink

# Сива боја

# Balayage

# Платинум руса

# Ginge

# Blonde Foliage

# Пастелен balayage

# Медова боја


Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: