Кога ќе ги размрда колковите, се тресе целиот вештачки задник: Тиктокер ги насмеа луѓето ширум светот

Кога ќе ги размрда колковите, се тресе целиот вештачки задник: Тиктокер ги насмеа луѓето ширум светот

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Емилио танцуваше, па наместо да го направи предизвикот со двајца пријатели со голем задник, тој успеа да го сними сам и да го сврти овој тренд наопаку.

@emyvik24

## ##parati ## ##fpy ##bailes

Throat - Gage

@emyvik24

## ##parati ## ##fpy ##flor

Throat - Gage

@emyvik24

## ##parati ## ##fpy ##flor

original sound - Eric Whitney

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: