Колку е само љубоморно: Куче има хит реакција кога сопственичката ќе го прегрне сопругот

Колку е само љубоморно: Куче има хит реакција кога сопственичката ќе го прегрне сопругот

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Линда, сопственичката на златниот ретривер Такер, ја сними реакцијата на својот миленик кога сопругот ја прегрнува.

Такер веднаш доаѓа до Линда и нејзиниот сопруг, а бидејќи некое време не му орбнуваат внимание, неколку пати им провлекува низ нозете.

Потоа скокнува на нив и почнува да лае. На крајот седнува и само лае, за Линда конечно да го викне во прегратка, на што многу се израдувал.

Ова видео има собрано повеќе од два милиони прегледи.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: