Комбинација на денот: Анастасија Ражнатовиќ доминантна во црвен кожен комплет

Комбинација на денот: Анастасија Ражнатовиќ доминантна во црвен кожен комплет

Објавена во: Мода // Moj стил

Таа е модна инспирација за многу тинејџерки.
Анастасија Ражнатовиќ има изградено личен стил, но често за потребите на фотосесии и видео записи, отстапува од нејзиниот стил, а сепак за какви комбинации и да станува збор таа знае да ги носи одлично.

Така е и овојпат на една од последните фотосесии, облечена во црвен кожен комплет, во кој тотално издоминира.

Комбинација на денот: Анастасија Ражнатовиќ како принцеза во бело

Комбинација на денот: Кендал Џенер и Девин Букер во „кежуал“ издание


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: