Комбинација на денот: Моќен стајлинг на Камила Коелјо за првиот есенски ден

Комбинација на денот: Моќен стајлинг на Камила Коелјо за првиот есенски ден

Објавена во: Мода // Moj стил

За првиот ден од есента, стилска комбинација на денот ни е Камила Коелјо.


 

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: