Комбо на денот: Барбара Ракичевиќ во едноставно, а моќно издание

Комбо на денот: Барбара Ракичевиќ во едноставно, а моќно издание

Објавена во: Мода // Moj стил

 Барбара Ракичевиќ нè инспирира денес со нејзината едноставна, а сепак толку моќна комбинација.

Црните комбинации се супер ефективни за овој период од годината, а кога на тоа ќе додадете малку боја, во случајов на Барбара, црвена, ќе добиете една супер модна приказна.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: