Конечно ги дочекавме: Шест празнични филмови кои пристигнуваат на Нетфликс во декември

Конечно ги дочекавме: Шест празнични филмови кои пристигнуваат на Нетфликс во декември

Објавена во: Stars // Филм

Конечно дојде и тој период од годината...

 Сигурни сме дека сите едвај чекаат да започне еуфоријата околу новогодишните празници, но официјално истата започнува од почетокот на декември. 

Ова не е само време на дарување, туку и на празнување, дружење со семејството и одмарање за време на зимските празници. Тоа време е идеално за опуштање и гледање на филмови, а Нетфликс се погрижи и ова зимо да ви понуди неколку празнични филмови. Во продолжение е листата на празнични филмови кои пристигнуваат на Нетфликс во декември:

# Single All the Way - 02.12.2021


# Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas - 03.12.2021 


# How to Ruin Christmas - 10.12.2021


# A California Christmas: City Lights - 16.12.2021


# Grumpy Christmas - 16.12.2021

Овој семеен филм ќе биде идеален за оние кои често се караат со своето семејство, бидејќи се зборува токму за тоа - за семејна кавга, бидејќи еден од главните ликови е голем „контрол фрик“ околу Божиќ и празниците.

# A Thousand Miles from Christmas - 24.12.2021

Оваа романтична комедија ни пристигнува на католичкиот Бадник, идеално време за да поминеме неколку часа под ќебе, гледајќи празничен филм. Оваа комедија е приказна за маж кој многу се занесува со божиќниот дуг, што и не е толку тешко, зарем не?

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: