Куче првпат проба појас за спасување: Гестот скоро ја расплака сопственичката

Куче првпат проба појас за спасување: Гестот скоро ја расплака сопственичката

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Исто како и на нас луѓето, така во овој период кога е многу топло и животните се апсолутно среќни кога може да се разладат, на пример во базен. Една корисничка на ТикТок е сопственичка на прекрасен женски питбул, по име Перл, и за да го заштити своето милениче, ѝ облече појас за спасување.

Таа одлучи да ѝ помогне да се справи со оваа неподнослива жештина.

Откако ја облече Перл, ја фрли топката директно во базенот. Оваа паметна женка веднаш започна да ги користи предните и задните шепи за пливање.

Во моментот кога веќе беше во близина на работ од базенот, за да покаже колку ужива, Перл се качи на задните шепи и на тој начин ја разнежни својата сопственичка. Потоа многу брзо повторно се упати кон топката.

@mysoulisart

Did she just do that?  #pearlthepitty #pearlthepittie #foryou #petsoftiktok #pitbull #dogsoftiktok #foryoupage #fy #funny #spoiledrotten #dog #4u

Drive Forever - Remix - Sergio Valentino

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: