Куче работи во градска чистота: Секој ден оди на работа

Куче работи во градска чистота: Секој ден оди на работа

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ова куче не поминува ниту минута без својот сопственик, дури се и колеги...


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: