Купила „чистокрвен“ француски булдог и го платила прескапо, а потоа дознала што е

Купила „чистокрвен“ француски булдог и го платила прескапо, а потоа дознала што е

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Социјалните мрежи направија монгу ѕвезди, а добар дел од нив се домашните миленици. Ги има разни - големи, мали, мелези, а социјалните мрежи почнаа да диктираат и „трендови“ на популарност на одредени раси. Така една жена, токму поради влијанието на француските булдози кои ги гледала на Интернет и самата посакала еден.

Вели дека го нашла на голасите и за него платила 600 фунти. Огласувачот назначил дека во прашање е чистокрвно куче и така Луна стигнала во својот нов дом. Меѓутоа, како растела, сè повеќе личела на класичен француски булдог, а потао ветеринарот ѝ открил за што се работи. 

Се испотавило дека кучето било мешавина од француски булдог и јоркширски териер.

„Верувам дека претходниот сопственик немал намера да ме измами, бидејќи ги видов условите во кои ги чува кучињата, за сите се грижи добро. Сигурно сум дека тоа беше ненамерна грешка“ - вели сопственичката, која објави видео на ТикТок и кое има повеќе од 4 милиони прегледи.

@bethlouiseeexo

#dog #123PandoraME #fyp

Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: