Лола е куче кое користи нокшир: Сон на секој кој има миленик, а нема двор

Лола е куче кое користи нокшир: Сон на секој кој има миленик, а нема двор

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Видеото го забележал нејзиниот сопственик, а веруваме дека и на вас ќе ви го разубави денот.

@ilolathehusky

This is no joke

original sound - Dutch and Lola

@ilolathehusky

original sound - Dutch and Lola

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: