Луѓето одбиваат да веруваат дека ова е истата личност: Се нашминка и покажа дека сите може да изгледаат како модел

Луѓето одбиваат да веруваат дека ова е истата личност: Се нашминка и покажа дека сите може да изгледаат како модел

Објавена во: Мода // Moj стил

Навстина е тешко да се поверува дека на почетокот и на крајот на видеото е истата личност...

Кога ќе го погледнеш почетокот на видеото на Валери, таа изгледа како обична девојка од соседството, некој кој ќе го сретнеш наутро во продавница или ќе го видиш во автобусот на патот до училиште. Нејзината трансформација е најбруталната која некогаш е направена, а особено ѝ оди од корист тоа што единствената работа која ја користела во таа трансформација е шминката. И ништо друго. Само шминка и знаење каде и како да ја стави на лицето. Со ваквите видеа покажа дека секој може да изгледа како модел од насловните страници на магазините. Тешко е да се поверува дека шминката е единствената помош која ја имала и дека тоа е навистина истата личност.

@voronina_valeria_

Reply to @itsmerkey  ##makeup ##makeuptransformation ##sameperson

Up down Pacer test - Tana

Ова не е едиственото видео во која ги покажува своите вештини за шминкање. Се трансформира и во баба, толку добро што дури снимила и едно видео во кое половина лице е нејзиното, а половина на „старица“, за луѓето да видат дека не се шегува и дека тоа е навистина таа.

@voronina_valeria_

Reply to @treanajones143 ##makeup ##makeuptransformation ##sameperson ##halfface ##godisawoman

God is a woman choir - Daisy_Bean_Yas

Нејзините видео задолжително имат повеќе од милион прегледи. Ваквите трансформации не се гледаат на секој чекор. Оваа девојка, буквално се претвора во нова личност. Доколку ваква се пршета по улиците, сигурно и некој што веќе ја познава ќе ја одмине.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: