Маче кое за првпат гледа снег: Неговата реакција ќе ве растопи

Маче кое за првпат гледа снег: Неговата реакција ќе ве растопи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Чудо над чудата...

Мачето наречено Хејзел, старо шест месеци, доживеа неверојатно чувство овие денови.

Во првиот моменет, дури малку е уплашено, но кога се запознало со белата прекривка, започнало да скока и игра од среќа.

А, со оглед на тоа дека живее во Данкан, Канада, ќе се изнаужива во снегот, што дури можеби во текот на времето ќе му здодее.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: