Марија Шерифовиќ не е бремена: Но, еден ден ќе се оствари како мајка, тоа е нејзината најголема желба

Марија Шерифовиќ не е бремена: Но, еден ден ќе се оствари како мајка, тоа е нејзината најголема желба

Објавена во: Stars // Музика

И додека целиот регион зборува за наводната бременост на Марија Шерифовиќ, нејзиниот тим ја демантираше веста. Пејачката не е бремена.

Сепак, неодамна таа изјави дека сака да се реализира како мајка и тоа што поскоро. Сепак со оглед на тоа дека пејачката јавно зборуваше за нејзината наклонетост кон истиот пол најверојатно тоа нема да игра голема улога во остварувањето на нејзината најголема желба.

Кога Марија ќе одлучи дека е вистинско време семејството Шерифовиќ да добие уште еден член, останува да видиме.

Фото: youtube/screenshot

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: