Мини трансформација: Македонските женски тин ѕвезди како мажи

Мини трансформација: Македонските женски тин ѕвезди како мажи

Објавена во: Stars // Музика

Во изминатиот период и социјалната изолација, сите повеќе или помалку сме „заразени“ со многуте апликации и социјлни мрежи. Иако ТикТок завладеа и моментално е една од најкористените апликации, сепак тука се и оние другите.

Во тие други апликации се вбројува и апликацијата, односно социјалната мрежа Snapchat, преку која можеме да си испраќаме разни фотографии и видеа со нашите пријатели кои да исчезнат по прегледувањето, нуди многу интересни опции. Филтрите кои се наоѓаат на оваа социјална мрежа се одлична забава и добар начин за пополнување на време.

Инспирирани од истата, решивме да направиме една мини трансформација на нашите женски тин ѕвезди, односно да провериме како тие би изгледале доколку се мажи. Имено, филтерот кој го има на оваа апликација ни помогна, а во продолжение погледнете го финалниот резултат. Секако, доколку ви се допадна нашата идеја, може да ја искористите за да се пошегувате со вашите пријатели.

# Антониа Гиговска

# Лина Пејовска

# Мина Блажев

# Мартија Станојковиќ

# Ања Ветерова

Може да ве интересира:

(ФОТО) Како би изгледале најпопуларните ѕвездички на 80 години?

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: