(ФОТО) Како би изгледале најпопуларните ѕвездички на 80 години?

(ФОТО) Како би изгледале најпопуларните ѕвездички на 80 години?

Објавена во: Stars // Музика

Веќе објавивме дека постои нова апликација која се вика FaceApp. Со нејзина помош можеш да си направиш забава од најпопуларните фотки кои ги споделуваш на социјалните мрежи.

Од холивудски изглед, па се до тоа како би изгледале на 80 години, оваа апликација е полна со интересни опции. Но, во моментот најактуелна е опцијата за стареење.

Затоа ние малку се позабавувавме и на нашите најактуелни ѕвездички им го забрзавме стареењето. Како тие би изгледале на 80 години според оваа апликација погледнете во продолжение.

# Антониа Гиговска

# Лина Пејовска

# Трајче Ѓоргиев

# Мартија Станојковиќ

# Мина Блажев

# Ања Ветерова


И.М.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: