Мириса на детство: Марија ги прави најубавите споменари, а ја следат повеќе од милион луѓе

Мириса на детство: Марија ги прави најубавите споменари, а ја следат повеќе од милион луѓе

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Нејзините преубави споменари ќе ве вратат во детството и во истиот момент ќе ви разбудат носталгија...

Марија има 21 година и стана позната по своите споменари. Таа пред неколку месеци започнала да дели видео записи, на кои ги креаира овие оригинални споменари и на тој начин досега има собрано 1.4 милион следбеници.

Нас успеа за момент да не врати во детството, а во продолжение погледнете неколку од нејзините уникатни видеа:

@mcjournaling

Neutrals ##VideoSnapChallenge ##journaling ##journallingideas ##asmr ##fyp ##satisfying ##asethetic ##asethetic

Playdate - OnePunchMatt

@mcjournaling

Sorry for being inactive my brain needed a break I think shadowbanned ##journallingideas ##journalling ##satisfying ##asethetic ##asmr

Cinnamon Bun - Prod by Rose

@mcjournaling

First purple spread of 2021! ##OnTheIce ##ProjectCar ##journallingideas ##journalling ##satisfying ##asethetic ##asmr ##fyp

Over the Moon - The Marías

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: